Menu
Creators of image
Header afbeelding

TEAMBUILDING WORKSHOP FILMEN MET JE SMARTPHONE

#TEAMBUILDING WORKSHOP FILMEN MET JE SMARTPHONE – 4 UUR

Teambuilding workshop Filmen met je smartphone is unieke, leuke en energieke basisworkshop, voor iedereen die wil leren filmen en meer wil weten over videomarketing. In deze 4 uur durende workshop leert jouw team van 30-50 personen alles over visual storytelling, filmen, compositie, beeldtechniek, tools, en interviewtechnieken.

(Video: bekijk hierboven de testimonial van de basisworkshop)

INHOUD WORKSHOP

– Waarom video als marketingtool?

– Tips & tricks filmen met je smartphone

– Filmtechnieken, compositie, beeldtechniek

– Interviewtechnieken MoJo (mobiele journalist)

– Uitleg tools voor je smartphone om mee te filmen

– Storyboard maken

– Filmen met je smartphone in groepjes (eventueel individueel voor vloggers)

– Première video’s met Oscaruitreiking!! 😉

WAT KUN JE NA DEZE WORKSHOP?

– Je team heeft een goede basis gelegd om anderen te adviseren in videomarketing

– Je team kan middels je smartphone een vlog of video maken

– Je team weet waar je inhoudelijk op moet letten bij het maken van een video

– Je team weet hoe je het beste kunt interviewen met je smartphone

– Je team kan aan anderen uitleggen waarom videomarketing belangrijk is in je marketingmix

– Je team weet hoe je de kijker moet triggeren

– Je team kent de do’s and dont’s bij het maken van een goede video

– Je team weet hoe je het beste een goed resultaat online kunt bereiken met je video

– Je team heeft een leuke dag gehad waarbij ze middels samenwerken een video hebben gemaakt

DIT IS IETS VOOR JOUW TEAM!

– Als de bovenstaande punten je al zo aanspraken dat je dit nu leest
– Als de mensen van je team een smartphone hebben (iOS of Android)
– Als je team meer moet weten over het zakelijk inzetten van video
– Als je je team (beter) wilt laten filmen met een smartphone (je hoeft hiervoor niet heel technisch te zijn)
– Als je het leuk en nuttig vindt om je team (meer) te laten samenwerken, op een luchtige manier.
– Als je niet bang bent dat ze straks ook het ‘filmvirus’ krijgen
– Als je er tegen kunt om straks collega’s te zien die door het vuur gaan om een plastic gouden Oscar te winnen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het doel is om samen met je team de Oscarwinnende video te maken over een door jou gekozen onderwerp. Wellicht speelt er iets in de organisatie waar je graag de aandacht op wilt vestigen. Denk aan een commercial over het bedrijf, afdeling, dienst of product, een wervingsvideo voor nieuw personeel etc. We beginnen plenair in de zaal met de theorie. Daarna gaan we in groepen van max. 9 personen brainstormen en een storyboard maken. Aan de hand daarvan gaat iedere groep met één smartphone filmen. Zodra men klaar is, gaat er 1 iemand uit de groep de eenvoudige video monteren. Mocht er niemand in die groep zitten die dat kan, dan zal 1 van ons dit doen. De rest kan even pauzeren. Op het einde worden alle video’s plenair getoond en zal er een vragenronde zijn en sluiten we af met de Oscaruitreiking en eeuwige roem voor de winnaars.

WAT ENKELE CURSISTEN OVER DE WORKSHOP ZEIDEN

“Afgelopen maandag de workshop gevolgd. Overduidelijk kwam op die dag, de opgebouwde kennis van professioneel filmen en camera werk van MADE BY MEDIA, naar voren. De passie waarmee zij die kennis wil delen met je is aanstekelijk. ‘s-Middags ging ik, met de medecursisten, de opgedane kennis in de praktijk brengen, inclusief monteren. Mede door de feedback van de trainers werd ik enthousiast gemaakt om vooral verder te gaan in het ontdekken en toepassen van alle mogelijkheden. Kortom, een aanrader voor een praktische en leerzame middag.” – Martin Groenewege – Directeur

“De workshop was een leerzame ervaring voor mij, zeker aangezien ik niet echt technisch ben. De trainers inspireren enorm, leggen goed uit en het is ongelooflijk wat je in een halve dag kunt leren. Een echte aanrader! Als communicatieadviseur is het handig om naast de kennis van de inzetbaarheid ook echt te weten hoe het werkt.” – Henrike van de Kraats – Communicatieadviseur

“Ik heb genoten van de workshop, kennis opgedaan over waar je zoal op moeten letten qua licht en standpunten, en over hoe je een filmpje levendig en dynamisch maakt. Vervolgens met deze nieuw verworven inzichten aan de slag: zelf een filmpje maken. Gewéldig wat ik in een halve dag tijd heb geleerd. Het kriebelt om te beginnen!” – Marijke Kunkeler – Trouwambtenaar

“Vorige week heb ik de workshop gevolgd bij MADE BY MEDIA. Een aanrader voor iedereen, van beginner tot iemand met meer ervaring. Door de praktische insteek kun je gelijk aan de slag! Na wat oefenen op mijn smartphone ga ik nu aan de slag met mijn videocamera. Met behulp van deze tips zojuist een dasspeld microfoon aangeschaft om een nog beter resultaat te behalen. Bedankt voor deze leuke, gezellige en vooral leerzame middag!” – Nadia Penners – Eigenaar

OVER DE TRAINERS


MADE BY MEDIA is in 2010 opgericht door Martine Grol. Later is Colin Hut er als mede-eigenaar bij gekomen. Met ons videoproductiebedrijf maken we al jaren professionele films voor bedrijven en instellingen.
Daarnaast trainen we met succes op het gebied van filmen en monteren. Van multinationals tot ZZP’ers, niets is ons te gek.
Martine is uitgeroepen tot een van de beste trainers van Nationaal Instituut voor Marketing (NIMA) in Amsterdam in 2019.
Colin heeft een opleiding tot docent Engels en docent hiphop dansen gevolgd, waardoor ook hij gedreven is in het enthousiasmeren van groepen en hij het leuk vindt om zijn passie voor video over te kunnen brengen.
Daarnaast zijn we beiden werkzaam (geweest) voor Nationale en regionale tv-zenders.

Heb je er nu al zin in?! Denk je dat deze training ideaal is voor jouw team? Vul onderstaand formulier in of mail naar info@madebymedia.nl.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
bezoekadres
Stationsplein 26 unit 1.10
6512 AB NIJMEGEN
The Netherlands
Plan route
KVK: 76861465
IBAN: NL47RABO0132562804
BTW: 860813423B01
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?