Menu
Creators of image
Header afbeelding

wie wij zijn

FULL-SERVICE VIDEOPRODUCTIEBEDRIJF

Martine

Martine Grol

Founder, co-owner & producer

Martine was al jong een alleskunner en een mensenmens. Het ondernemen is haar met de paplepel ingegoten.

Colin over Martine: “Zij voelt aan wat opdrachtgevers willen en tegelijkertijd weet ze meteen wat de beste aanpak hiervoor is. Ze heeft een goed gevoel voor beelddenken en marketing, is accuraat en snel, dit alles gecombineerd met humor, oprechtheid en nieuwsgierigheid. Dat zorgt ervoor dat ze altijd een prestatie neerzet, voor en achter de schermen.”

Colin

Colin Hut

Co-owner, producer & AV-specialist

Colin heeft gevoel voor beeld, ritme en mensen. Hij is een AV-specialist in hart en nieren. In zijn vrije tijd daagt hij zichzelf uit, en bereikt klimmend de top van zijn eigen kunnen.

Martine over Colin: “Door zijn positieve houding en open vraagstelling, heeft hij oog voor wat anderen beweegt. Hij is de drijvende kracht achter de schermen met de camera, de montage, het team en de producties. Het is een super fijne collega om mee te werken, die nog veel meer in zich heeft, dan hij soms laat zien.”

 

 

3 EENVOUDIGE REDENEN WAAROM KLANTEN VAN ONS HOUDEN!

Onze klanten komen naar ons toe op basis van ons aanbod en kwaliteit, maar blijven uiteindelijk voor onze obsessieve service en onze afstemming op hun wensen. We krijgen een aanzienlijk deel aan opdrachten via de verwijzingen van onze klanten, aangezien zij de MADE BY MEDIA-ervaring delen met hun collega’s.

1. Waanzinnig geweldige service
Ben je het zat om leveranciers te moeten achtervolgen om je video op tijd af te hebben of je probleem op te lossen? Wij leveren op tijd en communiceren regelmatig met je, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

2. Je bent het beu om alles zelf te moeten doen
Want je bent zelf al veel te druk! Voorbereiden, script schrijven, meegaan op draaidagen, overal achteraan zitten… Je hebt er simpelweg geen tijd en puf voor. Wij kunnen alles voor je uit handen nemen.

3. Je wilt dat je film inhoud en nut heeft
We kijken verder dan alleen het produceren van een film en mooie plaatjes maken; Waar zit je doelgroep en wat willen ze graag zien? Wij zorgen dat je film niet alleen maar een technisch hoogstandje is, maar ook inhoud en nut heeft.

MISSIE

MADE BY MEDIA is een puur en transparant videoproductiebedrijf uit Nijmegen, dat werkt met veel passie voor het vak. We maken hoogwaardige animatiefilms en videoproducties voor onze opdrachtgevers. 

VISIE

We hebben communicatie, snelheid, creativiteit en vakmanschap in een hoog vaandel staan. De wensen en behoeften van onze opdrachtgevers zijn het uitgangspunt van ons denken en handelen. Vanwege onze grote kennis en jarenlange ervaring in de media, zijn we in staat producties te maken waar wij en de klant trots op kunnen zijn.

ERKENNING

Sinds januari 2013 mag MADE BY MEDIA zich een ‘erkend leerbedrijf’ (SBB en GOC) noemen voor stagiairs van alle opleidingsniveau’s in de creatieve industrie in Nederland, vanaf MBO-niveau 3-4 en hoger. Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de media en als workshopsleiders (CRKBO), vinden wij het erg leuk om kennis over te dragen. Zo lopen er ieder half jaar stagiairs stage bij ons en geven wij regelmatig workshops op scholen en bij bedrijven.

Daarnaast is Martine VCA (basis) gediplomeerd, waardoor zij veilig op verschillende bouwplaatsen mag filmen.

certificatecertificatecertificate
“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam
“Het samenwerken met MADE BY MEDIA is zeer goed bevallen, ze werken professioneel, zijn erg enthousiast, creatief en hebben oog voor de wens van de klant. ”
Arthur Scheltes – Adviseur OV en Zelfrijdende Voertuigen – Goudappel Coffeng
“Filmen is een vak apart. Het vraagt een scherpe blik, de juiste timing, een goed plan en kennis van zaken. MADE BY MEDIA heeft dit allemaal in huis. Daar kwam ik achter tijdens de workshop ‘filmen en monteren met je smartphone’. Vakkundige uitleg, persoonlijke begeleiding en aangename setting.”
Eva van Otterlo – Eigenaresse De Bovenkamer