Menu
Creators of image
Header afbeelding

PRESENTATIE VIDEOMARKETING

#PRESENTATIE VIDEOMARKETING

Als bedrijf kun je niet langer om videomarketing heen. Het is niet de vraag OF je video’s gaat maken. De vraag is WANNEER je videomarketing gaat inzetten voor de groei van je bedrijf.

Presentatie van max. 1 uur, waarin wordt uitgelegd:

– Wat is videomarketing?
– Waarom is videomarketing belangrijk?
– Cijfers videomarketing 2020
– Cijfers Youtube 2020
– Wat levert videomarketing je op?
– Wat is Visual Storytelling?
– Waar post je een video?

Voor wie?

Een presentatie als deze kan nuttig en interessant zijn voor iedereen die meer wilt weten over de inzetbaarheid en cijfers van videomarketing. Het is bedoeld als een wake up call voor op uw netwerkbijeenkomst, zakenrelaties, event, symposium, medewerkers, Management Team etc.

OVER DE TRAINER

Colin Hut, mede-eigenaar van MADE BY MEDIA, is videoproducent en Audiovisueel Specialist. Hij is opgegroeid in het digitale tijdperk en is constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audio, video en social media.

Met MADE BY MEDIA zijn we ‘creators of image’, wat wil zeggen: we zorgen voor jouw online imago middels video en creëren images; beelden. Met deze workshop wil ik je enthousiasmeren en inspireren om met video aan de slag te gaan, en er vertrouwd mee te raken. Daarnaast wil ik je bepaalde inzichten geven, de marketingkant ervan laten zien, maar ook gewoon mooie en nuttige video’s maken. Kortom: op een leuke, losse manier aan de slag met het creëren van beelden!

Heb je er nu al zin in?! Denk je dat deze training ideaal is voor jou of jouw team? Vul onderstaand formulier in. Wil je het voor jouw hele team? Mail dan naar: info@madebymedia.nl voor meer informatie.

Neem contact op
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
bezoekadres
Stationsplein 26 unit 1.10
6512 AB NIJMEGEN
The Netherlands
Plan route
KVK: 76861465
IBAN: NL47RABO0132562804
BTW: 860813423B01
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?