Menu
Creators of image
madebymedia video workshop

Workshops

VIDEOMARKETING

Ik neem contact op

WORKSHOP FILMEN & MONTEREN MET JE SMARTPHONE

In deze basisworkshop leer je in 6,5 uur de belangrijkste tips & tricks om marketingtechnisch te leren filmen en monteren.

Lees meer

WORKSHOP SMART FILMEN MET JE PHONE 2.0

Een 4 uur durende vervolgworkshop op de succesvolle basisworkshop ‘Filmen en monteren met je smartphone’. Geschikt voor iedereen die de basis al kent, maar meer verdieping wilt.

Lees meer

PRESENTATIE FILMEN MET JE SMARTPHONE

Tijdens deze presentatie van maximaal 1,5 uur, leer je de belangrijkste basisregels van filmen met je smartphone.

Lees meer

WEBINAR FILMEN EN MONTEREN MET JE SMARTPHONE

Deze unieke online basisworkshop is voor iedereen die wilt leren filmen en monteren met z’n smartphone. In 3 uur leer je o.a. over het waarom van videomarketing, filmen, vloggen, tools, interviewtechnieken en monteren. Ook is er ruimte voor jouw vragen.

Lees meer

 

PRESENTATIE VIDEOMARKETING

Een uur durende presentatie over het belang van videomarketing. We leggen uit waarom video tegenwoordig niet meer mag ontbreken in de marketingmix.

Lees meer

Heb je vragen over onze video workshops? Neem contact op!

“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam