Menu
Creators of image
Header afbeelding

LIVESTREAM

ONLINE EVENTS STREAMEN

LIVESTREAM

 

 

Wil je als organisatie je doelgroep online bereiken op een professionele manier? Dan is livestreamen de oplossing! In no time staan wij klaar om webinars, workshops, trainingen of meetings online mogelijk te kunnen maken, zodat jij je bezighoudt met de inhoud en je je geen zorgen hoeft te maken over de techniek.

Wij turnen elke ruimte om tot een (semi) live streaming studio, met professionele camera(‘s), cameramensen, steamingapparatuur, licht en geluid. Dit kan via Facebook, maar ook andere platformen zijn mogelijk. De livestreams duren maximaal een dag.

 

>> LIVE streamen te spannend? Kijk dan hieronder eens naar een SEMI livestream. 

Mogelijkheden

 1. Eén-cameraregie
  1 professionele camera, 1 cameramens/operator, licht, geluid, mobiele set up apparatuur, opname snel beschikbaar, PowerPoint of Keynote live te integreren met live muisclicks, interactief.
 2. Twee-cameraregie
  2 professionele camera’s, 2 cameramensen, 1 regisseur/schakelaar, licht, geluid, compacte set up apparatuur, opname snel beschikbaar, PowerPoint of Keynote live te integreren met live muisclicks, interactief.
 3. Meer-cameraregie
  a)
  3 professionele camera’s, 3 cameramensen, 1 operator, licht, geluid, compacte set up apparatuur, opname snel beschikbaar, PowerPoint of Keynote live te integreren met live muisclicks, interactief.

b) 3 remote camera’s, 1 operator, licht, geluid, compacte set up apparatuur,
opname snel beschikbaar, PowerPoint of Keynote live te integreren met live muisclicks, interactief.

Om live met je doelgroep te communiceren is een livestream bij uitstek geschikt. Kijkers zijn direct betrokken en geneigd te reageren of vragen te stellen in de chat en/of per e-mail. Die interactie is niet alleen inhoudelijk zinvol maar ook leuk en het vergroot direct het bereik.

 

mobiele studio voor een online talkshow

SEMI LIVESTREAM

Denk dan eens aan een SEMI livestream. Je event hoeft niet persé rechtstreeks opgenomen te zijn, je kunt het ook van tevoren opnemen en vervolgens live uitzenden. Dit kan meer rust op de vloer geven, ook kun je de semi livestream nog eens overdoen. Tijdens het uiteindelijk live uitzenden kun je gewoon chatten. Het enige nadeel is dat je niet live de vragen ‘on air’ in de uitzending kunt (laten) beantwoorden, maar zolang dat via de chat, e-mail, telefoon of Whatsapp gebeurt, is dat ook geen probleem.

Hoe wil je contact opnemen?

×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?