Menu
Creators of image
voorbeeld van een indoor drone video

Indoor dronevideo

KEEP ON FLYING

Ik neem contact op

VLIEGENSVLUG FILMEN

Een dronevideo laten maken? Picture this: je vliegt als kijker door het pand en verkent de ruimtes vanuit de lucht. Collega’s zijn figuranten, jouw bedrijf is de set. Het vraagt heel wat oefening en vlieguren om de drone rustig en recht te laten vliegen. Onze dronepiloot filmt binnen én buiten. Dat zorgt voor spectaculaire beelden en een bijzonder overzicht van de locatie die je wilt laten zien. Met een goed vliegplan heb jij straks een prachtige indoor of outdoor drone video. Let’s fly away!

VEILIGHEID VOOROP

Onze dronepiloten zijn gecertificeerd. De indoor drones zijn voorzien van 3D-prints om de propellers, waarmee we obstakels en omstanders beschermen en veilig vlakbij mensen kunnen vliegen. Onze indoor dronepiloten bouwen en besturen al jaren racedrones. De compacte filmdrone is een aanpassing hiervan, zodat we binnen kunnen vliegen en filmen. We besturen de drones handmatig en hebben zo eindeloos veel mogelijkheden. De drone zelf vliegt rustig, wij versnellen de beelden in de montage en maken er een dynamische video van. Dat doen we goed, dat doen we veilig, voor jouw bedrijf en voor het onze. De regisseur zorgt voor de juiste creatieve vluchtroutes en zet de figuranten op de juist plaats op het juiste moment.

Bekijk hier ons portfolio met mooie voorbeelden. 

Voorbeeld indoor dronevideo

Wil jij ook een indoor dronevideo? Neem contact op!

“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?