Menu
Creators of image
Afbeelding voor BEDRIJFSFILM

BEDRIJFSFILM

VISUELE VERTELLING MET CAMERACREW

Ik neem contact op

BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm laten maken door een professionele cameracrew? Take it away!
Wij verzorgen een productie waarbij:

• je collega’s het verhaal vertellen
• je klanten complimenten uitdelen
• je van dichtbij laat zien wat je doet
• je mooie shots wilt van jouw werkomgeving
• je zelf schittert in jouw film
• je een nieuwsreportage wilt laten maken
• je jouw product wilt laten schitteren in een productvideo
• je instructies wilt geven aan jouw team of klanten
• je jouw jubileum wilt vastleggen
• je een (mini)documentaire wilt laten maken

etc.

Onze camera’s zoomen in en uit, de regisseur bewaakt de planning en het script. We leggen persoonlijke momenten vast met close-ups en boeiende interviews. Jouw kernwaarden spatten van het scherm met dynamische shots, passende muziek en een pakkende montage. Een professionele presentator of voice-over maken het plaatje compleet. We say: ‘let’s roll!’

Bekijk meer bedrijfsfilms
Drone

LUCHTOPNAMES

Onze gecertificeerde dronepiloot kan bij verschillende gelegenheden een prachtige luchtopname maken, een mooie toevoeging voor jouw bedrijfsfilm. Het maken van een goede luchtopname is een complexe bezigheid, echt vakmanschap. Wij werken voornamelijk met onbemande, op afstand bestuurbare drones. De aan de drone bevestigde camera schiet schitterende beelden, mits deze goed bestuurd wordt door de gespecialiseerde cameraman op de grond. De piloot heeft ruime ervaring in het besturen van deze drone en de bijbehorende wettelijke regels. We vliegen zowel buiten als binnen gebouwen.

Edit.00_01_00_10.Still001

TESTIMONIAL

Anno nu is het erg belangrijk wat anderen over jou en je bedrijf zeggen, in plaats van wat je er zelf over zegt. Jouw ambassadeurs, jouw meest enthousiaste opdrachtgevers, vastleggen op camera, laten aangeven waarom zij jou aanbevelen, werkt zeer enthousiasmerend en is transparant en puur.

Schermafbeelding 2020-08-06 om 10.24.37

DOCUMENTAIRE/ TV-PROGRAMMA

De ‘mens in de lens’ is onze specialiteit. Door onze ervaring in het maken van documentaires en TV-programma’s, kun je ook hiervoor bij ons terecht. Wij staan open voor mooie vernieuwende ideeën en gaan graag met je rond de tafel om zo jouw idee tot leven te brengen in beeld en geluid.

Schermafbeelding 2020-08-07 om 16.14.58

TV COMMERCIAL

Als je op zoek bent naar een kort, maar krachtige commercial die opvalt op TV, in de bioscoop of op internet, ben je aan het juiste adres. Specifiek voor jouw doelgroep ontwikkelen wij effectieve reclamefilms, op basis van de gewenste doelstellingen. Ook deze productie wordt van A tot Z door onze TV professionals bedacht en geproduceerd.

Schermafbeelding 2020-09-24 om 13.48.37

INSTRUCTIEFILM

Je geeft verschillende trainingen binnen jouw bedrijf, die steeds herhaald dienen te worden? Of je wilt een apparaat, product of dienst uitleggen aan jouw medewerkers of klanten? Laat dit op beeld vastleggen en je bespaart tijd en geld!

Canva – Professional video camera recording event in ballroom (1)

AFTERMOVIE

Een eventregistratie, oftewel het filmen van een evenement, heeft meerdere voordelen. Het helpt om te evalueren, om de gasten nog eens na te laten genieten, maar ook om potentiële deelnemers voor een volgende keer te enthousiasmeren.

“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam