Menu
Creators of image
voorbeeld van een animatiefilm

Animatiefilms

FRAMING THE MESSAGE

Ik neem contact op

ANIMATIEFILMS

Animatiefilm laten maken? De animatiefilm speelt een steeds grotere rol bij online communicatie. Computers nemen veelal de techniek over, onderwijs en voorlichting gaan steeds vaker via internet. We brengen beelden op een speelse manier tot leven met animatie, en leggen zo complexe zaken heel eenvoudig uit in bijvoorbeeld een uitleganimatie, ook wel ‘explanimation’. Onze animatoren en illustratoren ontwerpen deze ‘tekenfilm’ in 2D of 3D. Zo brengen we heel ludiek jouw boodschap over. Ook voor een productpresentatie film is een animatie goed geschikt. Het is daarnaast ook goed te mixen met een gewone film of visual effects. We adviseren graag wat het beste bij jouw wensen past.

Ik wil meer zien

SHOWREEL ANIMATIEFILMS 2020

“De samenwerking en de communicatie was erg prettig, met een mooi eindresultaat dat we met trots hebben laten zien op een internationaal openbaar vervoer congres.”
Guy Hermans – CROW
“Twee bedrijfsfilms laten maken. Zeer professionele aanpak. Er werd goed meegedacht en het resultaat mag er meer dan zijn!”
Marcel van der Manden – Sheepie Products B.V.
“Hun kracht is dat zij heel goed luisteren naar de wensen en deze vervolgens uitstekend vertalen in een mooi eindproduct.”
Peter van der Neut – Director Operations HTR Rubber and Foam
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?