Menu
Creators of image
Header afbeelding

Onze diensten

WAT WIJ DOEN

voorbeeld van een animatiefilm

Animatiefilms

Een animatiefilm laten maken, helpt je bij het kort, bondig en speels uitleggen, zodat het bij iedereen in de smaak valt. Dan is een 2D of 3D animatiefilm dé juiste bereidingswijze voor jou! Animatie beleeft nieuwe hoogtijdagen omdat computers veel techniek overnemen.
bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm laten maken door een professionele cameracrew met veel ervaring? Jouw kernwaarden spatten van het scherm met dynamische shots, passende muziek en een pakkende montage. Een professionele presentator of voice-over maken het plaatje compleet. We say: ‘let’s roll!’…
dienst

Documentaires

U wilt een TV productie laten maken? Door de jaren heen hebben wij al vele televisieseries, eenmalige televisiereportages en documentaires gemaakt. Wij produceren deze producties altijd in opdracht. Dat kan van een Omroep zijn, maar ook een stichting of bedrijf.
voorbeeld van een indoor drone video

Indoor dronevideo’s

Binnen vliegen met een drone zonder gevaar? Ja dat kan! Met speciale indoor drones die hier voor gemaakt zijn. Veilig en toch mooie beelden.
dienst

Livestream

Direct contact met je doelgroep via een livestream van een webinar, workshop, training of online meeting. Wij verzorgen de productie en techniek zodat jij je kunt richten op de inhoud.
mobiele studio voor een online talkshow

Online talkshows

Kennis delen is voor organisaties tegenwoordig een 'must'. Wij verzorgen een complete meercameraregistratie van inhoud, vormgeving, regie tot techniek, om een online talkshow te maken waarmee jij je doelgroep bereikt.
dienst

Webvideo’s

Een promofilm, instructiefilm of testimonial gemaakt door een volledige cameracrew is te prijzig? Een webvideo is een kort maar krachtige, eenvoudige online video voor op het web, gemaakt door 1 persoon, een camerajournalist.
dienst

Workshops

Wij bieden ook handige workshops aan. Voor onder andere social media, video marketing, Facebook, LinkedIn, Video’s maken en nog veel meer. Tijdens een persoonlijk onderhoud kunnen we samen een op maat gemaakte workshop samenstellen.